söndag 9 maj 2010

27/8-29/8 Kick off!


Inför säsongstarten så bjuder vi nu in er som spelar i P13, P14 och F15 till en fantastisk kick-off. Detta kommer bli en härlig tillställning för samtliga spelare tillsammans med föräldrar och syskon.

Boka in helgen 27/8-29/8.

Syftet med helgen är att komma varandra närmare i lagen och mellan lagen. Vi kommer att ha en massa olika aktiviteter under hela helgen. Det kommer att vara tävlingar blandat med olika friluftsaktiviteter som fiske, bad, brännboll, fotboll mm mm. Egna förslag på aktiviteter är varmt välkomna.

Självkostnadspriset för denna helgen är satt till 450:-/person.

Det som ingår i priset är boende i 30manna stugor i Hästveda i Barnensby. Kvällsmat på fredag kväll. Vi samlas vid lägerelden som är omgiven av lummig skogsmark. Inte långt från en spegelblank insjö. På Lördagen så bjuder vi på frukost, lunch, middag och nattamad. Södagens matschema består av frukost, lunch ett enklare mellanmål. All mat under helgen kommer att tillredas av helsingborgskocken Berne i värsta gourme anda!

Planen är att vara på plats i Hästveda vid 18 tiden på fredagen. Vi räknar med hemfärd vid 14-15 tiden på söndagen.

Anmälan till denna aktivitet vill vi ha senast 1/6. Anmälan är bindande då vi måste boka stugorna. Anmälan görs till akibs.ledare@gmail.com.

Mer detaljerad information kommer frammåt.

Då det inte är innebandy säsong just nu så kanske inte alla är inne och läser på bloggen. Hjälp därför till att sprida detta bland spelare och föräldrar.

Varmt välkomna,
Tränarna!

7 kommentarer:

  1. Vad kul!!// Cina

    SvaraRadera
  2. Låter kanonkul:)/ Mirre

    SvaraRadera
  3. Hej Hej detta låter skitkul/Sophie

    SvaraRadera
  4. är det ett måste att föräldrarna ska följa med??

    SvaraRadera
  5. Viktor Johnsson12 maj 2010 kl. 22:29

    föräldrarna ska väl inte med

    SvaraRadera
  6. NEJ, inte mina ifa !

    SvaraRadera
  7. ehh.... MÅSTE föräldrarna med? ;o

    SvaraRadera