söndag 28 oktober 2012

IBK SödraDal - Å/K IBS


IBK SödraDal –Å/K IBS 2 -19 (2-6, 0-7, 0-6)

Fjärde omgången i serien stod IBK SödraDal för och det skulle bli en målrik match.

Period 1

Redan på uppvärmningen kändes det som vi inte var riktigt igång. Det blev ju inte bättre när vi redan efter 0:12 släppte in ett baklängesmål. Men detta blev en väckarklocka för oss. Spelarna började ta tag i matchen och var själva frustrerade. Man knöt näven och gick ut på banan och började lira. Vi ledare gjorde vad vi kunde för att få igång spelet och löpningarna. Det känns som att vi kommer igång lite mer och kan till slut vinna första perioden med 6-2.

Period 2

Efter några väl valda och kloka ord så går vi ut och spelar andra perioden på ett bättre sätt. Vi fortsätter att pressa och vi ligger väldigt högt i banan.  Vi skapar många målchanser men bollen vill inte gå in. Samtidigt så byter Södra Dal målvakt. Vi tar många skott som går strax utanför målburen eller så gör målvakten kanonräddningar. Vi vinner perioden med 6-0 och vi leder nu med 13-2.

Period 3

Det var många som var frustrerade för att man hade missat sina målchanser från första och andra perioden. Nu i tredje perioden var det bara ett lag på banan och publiken fick se en del fina kombinationer och spelsekvenser. Vi har kört runt med alla tre femmorna under hela matchen och alla fick prova på power play. Perioden vinner vi med 6-0. Trots att vi inte kommer upp i normal standard så gör vi 19 mål och det är imponerande.

Idag får vi glädjas åt att vi gör många mål och att vi spelar stabilt bakåt. Martin och Pontus (1mål) kompletterar varandra mycket bra och är delaktiga i många av våra uppspel. Framför dessa spelade Benne (3 mål) som center med Fabbe (4 mål) och Niko (1 mål), de spelar stabilt tillsammans. Rikard och Jonte spelar tryggt och säkert ihop. Oliver (4 mål) flyttades upp på mitten och spelade tillsammans med Simon (1 mål) och Max (2 mål), denna formation fungerade bra. Adam och Emil spelade backar bakom Danne (2 mål), Linus (1 mål) och Viktor.  Denna femma fungerade också bra, Adam och Emils backspel var imponerande. Emil har inte spelat back på länge, men med Adam vid sin sida så visste vi att detta skulle gå bra. Oskar behövde inte anstränga sig så värst mycket, men de skott han fick tog han.

Dagens poäng skörd fördelades enligt följande;

Fabian 4 mål och 4 assist
Oliver 4 mål
Benjamin 3 mål
Max 2 mål och 1 assist
Daniel 2 mål och 1 assist
Simon 1 mål och 3 assist
Niko 1 mål och 2 assist
Pontus 1 mål och 1 assist
Linus 1 mål
Jonte 2 assist
Rikard 1 assist
Martin 1 assist
Adam 1 assist

//Thomas & Bonny

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar