fredag 2 april 2010

Spelar Pris

Vi tränare har bestämt att inte dela ut något pris till bäste spelare i laget för att vi tycker att samtliga spelare i laget är fantastiskt duktiga som ger allt på både träningar och matcher.

Vi tränare har även bestämmt att inte dela ut något träningspris till den spelare som har deltagit på flest träningar då vi vet att detta bara grundar sig på tur eller otur. Vi har överlag en mycker hög träningsnärvaro och vi har sett ett tydligt mönster i att de gånger någon inte har kunnat deltaga på en träning så har det oftast berott på sjukdom eller övrig ofrivillig frånvaro.





Därför har vi kommit överens om att införa ett Spelar pris. Spelar priset utses av spelarna själva i laget! Detta precis som vi gjorde ifjol.

Alla spelare i laget får rösta på tre valfria spelare som de tycker har utmärkt sig under säsongen. Man får givetvis inte rösta på sig själv.



Exempel på sätt att utmärka sig:

Värdefull spelare för laget.

Bästa träningskompis.

Förebild för andra i laget.

Bästa lagpeppare.

Utvecklats mest.

Bästa kämpare.

Etc etc...



Maila in rösterna till akibs.ledare@gmail.com senast Tisdag 6 April 18:00. Skriv gärna en motivering till dina tre val. För er som spelar i P12 så märk mailet med Spelar Pris P12 och för er som spelar i P13 märk maliet Spelar Pris P13. Ni som spelar i båda lagen skickar givetvis två mail.



Vi kommer att räkna ihop rösterna och presentera vem som får spelar priset på avslutningen Onsdagen 7 April.



Lycka till med röstningen och hoppas att det blir just du som får årets Spelar pris!



Bonny, Thomas, Göran & Mats.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar