torsdag 9 augusti 2012

P96 trea Råbocka Outdoor Cup

Klart grabbarna ska ha husvagn!

Lättslaget blev övermäktiga i semifinalen och kan vinna komfortabelt med 6-1. Rikard står för vårt mål en rökare från kanten.

Summering av turneringen:
Grabbarna gör en fantastisk turnering. Vi blir trea i gruppen och lyckas vinna 8:dels finalen med hela 7-1 mot Absolute Noobs. Vi vinner sedan kvartsfinalen med 7-8 på straffar mot Smile or die. I semin orkar vi inte hela vägen fram.

Flera av spelarna ha visar vägen. Anton har varit som en murbräcka och vält motståndarna som ingenting och trixar in bollar från både höger och vänster. Viktor J har rensat fritt på mitten och Rasmus städat på topp. Oskar blir straff hjälte och tar två av tre straffar. Viktor F pch Danne gästspelar och hjälper till och gör det bra. Max är maxad som vanligt och skickar in bollar på löpande band. Våra backar Rikard och Oliver har gjort massor med mål och Oliver blev skyttekung i laget med 11 baljor och kallas numera "Sniper" (Prickskytten) av killarna i laget.

Tack till Anton och Mats som stöttat mig i båset.

Tack till publiken, föräldrar, släkt och vänner som stöttat oss!

//Bonny, Stolt Coach!

3 kommentarer:

  1. Grattis allihopa till 3:e platsen!
    Suveränt reportage som vanligt Bonny!

    SvaraRadera
  2. GRATTIS!!!
    Suveräna spelare, suveräna tränare och suveräna referat, helt underbart att läsa.

    SvaraRadera
  3. Grattis killar till en helt underbar och väl genomförd turnering. Kul att se hur ni kämpar och sliter för varandra. Kul att backarna också har fått göra mycket mål.

    Fortsätt nu att träna så kommer detta att bli en riktigt rolig säsong.

    Mvh Thomas

    SvaraRadera