torsdag 9 augusti 2012

P96 Råbocka Outdoor förlust mot Lättslaget

Dagen sista match var mot regerande mästarna Lättslaget. Vi satsar på att hålla tätt bakåt och trycka på när lägena kommer. Rikard får första chansen och stänker in en 1-0 ledning efter ett skott från vänsterkanten som går in till höger om målvakten. Lättslaget kvitterar ganska omgående till 1-1 efter ett skott till höger om Oskar. 1-2 kommer minuten senare efter ett skott från andra sidan planen som går rakt upp i nättaket. Matchen står och väger och vi håller tätt bakåt och neutraliserar Lättslaget. Vi får ett frislag till höger på Lättslagets planhalva. Viktor bombar och bollen går i muren och utanför. Vi får en andra chans och nu spelar Viktor bollen bakåt till Oliver som står redo med bössan i mitten och en riktig kanon blir det och bollen susar in tätt vid vänstra stolpen till 2-2. Nu bjuds vi på riktigt bra innebandy och båda lagen krigar på fint. Med någon minut kvar på klockan så lyckas Lättslaget få till ett skott på vänstersidan som överlistar Oskar till 3-2. Vi jobbar nu hårt och försöker jämna ut matchen. Oliver överkörd i vänster sarghörn och strax efter åker han på en armbåge rakt i ansiktet utan åtgärd av domaren. Det blir lite gruff men domaren säger att han inte ser vad som hänt. Strax efter så gör Anton en perfekt axel mot axel tackling så att Lättslaget spelaren åker genom sargen bokstavligt talat. Det blir utvisning på den och vi får spela en man mindre den sista minuten. Grabbarna krigar på bra och har faktiskt ett par avslut på mål trots numerärt underläge.
Lite surt att vi förlorar denna matchen men grabbarna gör helt klart en riktigt bra match och visar en fantastisk vilja!

Nu laddar vi om till torsdagens matcher.