lördag 13 augusti 2011

Vi slutar trea i Råbocka Outdoor Cup

Taggade till tänderna kommer vi in i matchen med det är Lättslaget som får in första bollen. Forwarden kommer på högerkanten med fart och vår back täcker av passningen men skottet lyckas trilla in. Det är inget som vi hänger läpp för utan vi trummar på i vårt tempo och visst ger det utdelning. Pontus snappar upp bollen på vänsterkanten och följer sargen hela vägen ner runt kassen förföljd av hungriga motståndare. Bakom kassen så kommer passen upp till Fabian som står på högerkanten och är berädd. Skottet kommer som ett skott kan man säga, kablang och vi har reducerat till 1-1. Vi spelar boll och trycker på och det gör även Lättslaget. Matchen väger och vilket lag som helst kan stå som vinnare. Med knappa minuten kvar av matchen studsar bollen av planen. Våra spelare tittar efter bollen men någon slänger in en annan boll som Lättslaget lägger upp direkt och skjuter in i målet när vi är helt oförberedda. Med för lite tid kvar av matchen så har vi ingen chans att kvittera och Lättslaget spelar smart och dödar tiden matchen ut och det slutar 2-1.

Vi slutar som trea i turneringen och grabbarna har gjort ytterligare en kanon turnering. Det visar sig senare att Lättslaget krossar Smile or Die med hela 6-2 i finalen så kanske det var den rätta finalen som vi spelade här.
Jag pratade med Lättslagets tränare efter vår match och han berömde våra killar för deras fantastiska spel. Han säger så här: Ni spelar med högt tryck på oss. Ni spelar juste or rolig innebandy med härligt passningsspel. När vi vann gruppen hade vi inte som mål att få möta er då ni har varit den tuffaste motståndaren för oss med tre riktigt jämna matcher. Han önskade oss lycka till och sa att det var denna typ av lag has såg som utveklande för hans lag och hoppades att vi skulle mötas mera i framtiden.

Stäck på er grabbar!

Vi Tränare vill även passa på och tacka alla föräldrar och släktingar som varit med och stöttat, hejat fixat mat, skjutsat och gjort det möjligt för oss att genomföra denna turneringen.
Ni får också sträcka på er! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar