lördag 19 januari 2013

Newbody Cup 97 steg 2 FCH

Dagens matcher i Newbody steg 2, FC Helsingborg och Höllviken stod för motståndet.
Period 1
Första matchen stod FCH för och matchen började med att vi har ett par chanser på mål, men deras målvakt gör några räddningar som han inte vet om. Trots detta så är det FCH som tar ledningen efter ett slarv från oss själva. Strax därefter så gör vi mål och det är Niko som gör det och Fabian H står för assisten. Strax därefter så tar vi ledningen efter mål av Fabian H och nu står Niko för assisten. Vi kommer inte alls igång med vårt spel och vi har inget flyt heller, men en sak är säker vi ger oss aldrig.

Period 2
Startar ungefär som den första och vi har mycket boll och FCH har väldigt mycket flyt med bollstudsar. De gör även 2-2 någon minut in i perioden. Efter 5 minuter så åker Fabian H ut för Upprepade förseelser inom laget och vi reder ut detta boxplay. 13 minuter in i matchen så tar vi ledningen igen och det är Niko som gör mål igen efter pass av Fabian H och vi 3-2. 20 sekunder efter detta så lyckas FCH åter igen göra mål och vi tror inte det är sant, hur kan ett lag ha så mycket flyt (orättvist). Men flyt är något man förtjänar och vi stuvar om i laget för att få igång resten av vårt lag. Efter 14 minuter tar vi åter ledningen och nu är det är Fabian H som gör mål och åter igen är det hans radar partner Niko som står för framspelningen. Men vi lyckas inte hålla tätt och FCH kan göra 4-4 som också blir slutresultatet. I slutet har Fabian H ett skott som tar stolpe, stolpe ut och det sammanfattar hela denna match.

I dagens match så kommer vi inte alls upp i vår normala standar och vi har inget flyt. Tycker vi är mycket bättre normalt sett, men resultatet var ju bra för dagen och för publiken. Vi gör mycket ändringar för att få till något bra. Tycker dock att vi skall framhäva Fabian och Niko för att de fortsätter att leverera. Tycker även att Martin gör en riktigt bra match. I övrigt så måste vi höja oss, vi kan mycket bättre det vet vi.