söndag 3 mars 2013

Slutreplik Falun




Japp nu stod Lindome från Göteborg  på menyn i en match om bronset. Hade vi laddat batterierna som vi skulle?
Redan när matchen startade stod det ganska klart att vi inte hade lyckats med uppladningen. Spelet är segt långsamt och krångligt. Därför kommer det som en befrielse när Viktor F slår in en retur på Dannes skott. Nu ska väl bromsarna lossna och spelet komma igång? Njä vi lirar fortfarande med handbromsen i trots att motståndet bör passa oss bra. Det känns som om att killarna tycker att vi har mer att förlora än att vinna och  det är ingen bra känsla. Mitt i krampen gör givetvis motståndarna mål och tvivlet växer. Vi går till pausvila med en väldigt dålig känsla. Vår fokus är helt fel. Visst, domarnivån i Dalarna är väldigt låg men VI måste fokusera på vad vi ska göra för att vinna, istället för att klaga på allt och annat.
Trots hårda ord från tränarna fortsätter klagosången mot domarna, och när Lindome gör 2-1 faller vi djup. Frustrationen är total och tankarna är på helt fel håll. Vi drar på oss utvisningar i parti och minut och skyller allt på domaren. Lindome håller sig kalla och gör såklart 3-1. Vi gör det mesta fel och det känns som om vi tappat bort allt eftersom vi inte har någon chans på guldet. Tråkigt när vi har ett brons att vinna. När vi går bort oss i vår iver att reducera gör Lindome 4-1. När motståndarna får en utvisning i slutet satsar vi allt framåt och plockar ut Simon. Detta resulterar i att Lindome faststället slutresultatet till 5-1 i tom bur.
Besvikna och med tårar i ögonen kan vi konstatera att vi har en del kvar att lära när vi ska möta Sveriges bästa lag. Detta var vår första gång på denna nivå och har lite att jobba på får att lyckas fullt ut. Framför allt mentalt, det låser sig rejält för vissa killar och andra jobbar för mycket i onödan. Just nu är vi såklart fruktansvärt besvikna på vår insats i denna matchen och det ska vi vara för den var inte bra. Men när den värsta besvikelsen lagt så är det inte helt kass att vara fjärde bästa laget i Sverige eller?



 Var är klacken?




 Det gör ont att spela innebandy!




 Viktor har gjort 1-0




 Fabbe provar skottlyckan.




 Plåster på såren. Hobbe blir matchens lirar.




4:a i Sverige inte illa!





Tack Stefan för bliderna





Thomas, Mats och Lennart.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar