lördag 20 april 2013

Skånemästerskapen


Första matchen idag gick mot FBC Engelholm och kom rätt tidigt i underläge. Första perioden spelade vi inte bra, trots detta hade vi mycket boll. Andra perioden var betydligt bättre, efter några väl vald ord så kunde vi till slut vinna med 4-2.

Poäng:
Niko 2 mål 1 ass
Jonte 1 mål
Hobbe 1 mål
Fabbe 2 ass
Danne 1 ass

Andra matchen gick mot Höllviken och vi kom igång betydligt bättre än i första matchen. Men Höllviken ville inte ge sig så lätt och bjöd upp till en riktigt bra match. Högt tempo, mycket avslut, jämn och riktigt rolig innebandy för publiken att titta på. Vi drar det längsta strået och vinner med 4-3.

Poäng:
Niko 2 mål 1 ass
Fabian 1 mål 1 ass
Benjamin 1 mål
Pontus 1 ass
Martin 1 ass

Tycker vi vinner rättvist idag och vi är tunga att möta. Nu väntar semifinal mot antingen Bjärred eller Engelholm på söndagen i Staffanstorp klockan 11:30. Bra jobbat idag killar, men imorgon måste vi fokusera ännu mer och visa vad vi går för.

Vill passa på att tacka alla er som hjälpt till idag med kiosken, seket, styrelsen, städarna, Thomas W (för fotograferingen), Sjöbergs Grill, motståndare, domare, publiken och inte minst vårt duktiga lag för att dagen blev så lyckad.

//Thomas, Mats, Lennart, Danne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar