lördag 6 april 2013

ÅKIBS - FC Skurup 5-1

ÅKIBS - FC Skurup 5-1(3-1,2-0)
Första perioden börjar trevande och Skurup backar hem och kör med ett tätt försvarsspel och kontrar när tillfälle ges. Vi försöker trycka på men det är svårt att komma igenom. Vid 8:27 så kommer 1-0. Det är Fabian som slår en boll från vår planhalva upp till en löpande Niko på högerkanten. Niko tvärstannar och gör en 360 och vispar sedan in bollen i mål till vänster om målvakten. 2-0 kommer vid 9:12. Benjamin passar till Niko på mitten som passar vidare till Fabian som tar skott. Skottet tar i en mur av spelare men Fabian snappar upp bollen och går genom försvaret och drar målvakten och lägger in bollen enkelt. Vi trummar på och Oliver tar vänsterkanten och tråcklar sig igenom de uppradade Skurup spelarna hela vägen upp i anfallet och skår sedan en backhand passning till en helt fri Simon som bara har att raka in bollen i tom kasse vid 9:59. Skurup har en vass kontring men Oskar är med i kassen och gör två snabba benparader. Vid 12:53 så åker Fabian ut 2 min för fördröjande av spelet när han trixar med bollen efter avblåsning. Vi lyckas inte hålla tätt i boxen och Skurup gör 3-1.
Andra perioden väger tills klockan står på 9:06. Då gör Fabian 4-1 efter ett förarbete av Benjamin på mitten. Vid 12:10 så åker Jonte ut 2 min för otillåten stängning. Vi håller tätt i boxen och vi gör även mål med en man mindre. Det är Oskar som plockar bollen på ett skott och snabbt kastar ut en perfekt boll till Niko som klipper till bollen med en enhandsbackhand. Bollen går till en helt fri Fabian som retfullt skjuter bollen under målvakten när han kastar sig i den omöjliga sidoförflyttningen och vi har 5-1 vid 13:58.