lördag 16 januari 2010

P12 Å/K IBS- VV84 13-3

(4-1,3-0,6-2)

Tändningen idag var extrem. Kanske var det för att Göran höll i uppvärmningen och att Lennart var med, eller för att alla trodde att Viktor Hansson skulle komma och lira med Bjuv.

1 perioden
Vi trampar gasen i botten med en gång. Redan efter 1:02 snor Viktor bollen bakom VV:s mål och han ser att Robert är fri. Passningen på klubbladet och vi har 1-0. Vi har flera bra chanser att utöka men det tar ända till 5:53 innan vi får utdelning. Martin.O slår en öppnande passning till Robert som skickar in den snabbt till Adam.H som drar direkt och vi har 2-0. jättesnyggt! Tempot är fortfarande högt men vi börjar bli lite övermodiga. Vi dribblar för mycket och passar för lite. Det straffar sig också. VV får bollen på ett slarvigt uppspel och skickar in 2-1. Tid 11:31. Jaja kan dom kan Pontus. Han gör exakt samma sak. Bryter ett uppspel och serverar Fredrik bollen på ett silverfat. Fredrik tackar och slår in 3-1. Vi hinner med ett mål till innan perioden är slut, och det är snyggt. Bollen går på ett snöre från Daniel till Fabbe till Emil som dundrar in 4-1. Men till nästa period måste vi släppa bolllen lite snabbare. Det går inte att dra 2-3 man innan man släpper den. Vi har folk som springer sig fria. Släpp bollen!

2 perioden
Vi pumpar på. Johan bryter ett uppspel. Kör lite slalom i värsta Nico stil. Johan har ett bra skott också, så vi har 5-1 efter 1:43. Strax efter vinner Viktor en duell vid sargen. Drar på ett skott som målvakten inte kan hålla. Robert störtar påpassligt fram och petar in 6-1. Men nu blir det lite knasigt igen. Vi jobbar jättebra men vi håller ofta i bollen allt för länge. Ibland blixtrar vi till med bra passninsspel. När vi kombinerar det med hårt arbete blir det riktigt bra. Ett exempel på detta får vi när Adam.H lirar fram Martin.O som tar ett par snabba steg och vispar in 7-1. Vi har ett klart grepp om VV och dom börjar se trötta ut. Vi skappar massor av chanser, men får tyvärr ingen utdelning. (Tex. håller fabbe på att skjuta sönder ribban). Fortsätt att jobba så kommer denna dagen att sluta lyckligt.

3 perioden:
Det börjar sådär. Vi har gett grabbarna lite tips och det tar en stund innan allt faller på plats. VV hinner göra 7-2 innan det börjar att hända saker. Vi gör 3 mål på 2 minuter. Johan lägger över bollen till Emil som slår ett kanonpass till Fabbe 8-2. Vi får ett frislag, Martin.L ser att Robert är fri. Robert skjuter och Viktor styr in 9-2. Adam.H lirar snyggt till Viktor som spelar direkt till Robert PANG 10-2, Dagens mål? Lite senare stressar Emil och får bollen nästan gratis. Emil är kall och gör 11-2. Fastän vi slarvar till det så att VV kan göra 11-3 känns det ändå okej.Vi äger matchen och har en mycket bra arbetsmoral. På slutet vill Martin.L ochså komma med i målprotokollet. Först gör han ett ryck slår en pass till Benjamin som kylligt gör 12-3. Sen avslutar Martin matchen genom att själv dunka in 13-3.

Arbetet ni gör idag är enormt. Till och med Göran var nöjd med arbetet och det säger inte lite. Lennart var till stora delar nöjd med passninsspelet och jag är nöjd med att Göran och Lennart är nöjda. Detta SKA vi göra om nästa vecka då vi möter Ängelholm i seriefinal. För då blir det åka av. Extra grattis till Martin.O Som gjorde sitt första mål i P12 och Robert som gjorde hattrick. Till sist vill jag skänka en tanke till VV84. Ni har många yngre spelare och ni blir bättre för varje gång vi möter er. Fortsätt kämpa!

Mats, Göran och Lennart.

Just de: om ni vill att era föräldrar ska bjuda er på bio någon gång så gå och se Avatar på 3:D i Ängelholm den är helt otroligt skitcool!!!

4 kommentarer:

  1. Vi spelade jättebara! :)

    sebbe

    SvaraRadera
  2. Härligt jobbat grabbar!

    Jag och Oliver kan också rekomendera Avatar i 3D! Den var läcker!

    SvaraRadera
  3. Mats o Bonny måste ni börja och fundera på att skriva referat, till dom stora tidningarna.De e med stor glädje att match efter match läsa era referat, ni är helt otroliga.Lycka till i helgen, tyvärr missar familjen Sjöberg helgens matcher SUCK....Men vi kommer att följa er på vår hemsida.Lycka till killar o tränare!M.V.H Familjen Sjöberg.Vi drar till Sälen occh åker skidor.

    SvaraRadera
  4. Bra jobbat idag killar. Jag vet att de e jobbigt,hårt,och ibland jätte tråkigt med fysträningen men jag VET att ni kommer att ha stor nytta av den hårda fysträningen längre fram. Extra roligt att se att även många från P12 var med på fysen, de visar att ni också vill vara bra tränade inför kommande matcher.Till er som antingen har träningsverk eller känner av eventuella skador ska en stor eloge för att ni kommer på träningarna och gör så gott ni kan.M.V.H Göran.

    SvaraRadera