måndag 2 april 2012

P97 slutar 3:a i DM!

ÅKIBS - FC Skurup 1-3 (1-0,0-3)

Det blev tyvärr förlust i semifinalen mot Skurup. Vi spelar bra under första perioden och har träffar i både stolpar och ribban men vi lyckas bara med att göra ett mål trots ett stort spelövertag. Ibland så känns det som att vi redan är i final och grabbarna ger inte allt i alla lägen. Vi har spelet även i andra perioden men Skurup är det effektivaste av de två lagen och sätter sina få chanser. Detta gör att det blir en extra uppförsbacke och än värre när Skurups målvakt storspelar och vi inte får utdelning på våra skott. Om vi skulle titta på bollinnehav så pratar vi nog om 60-40 eller kanske stundtals 70-30. Tyvärr så hjälper det inte när bollen inte går in i mål eller att vi skjuter för lite. Vi lyfter på hatten till Skurup som spelar smart och ser till att vi inte får utdelning.

Nu när vi har fått smälta förlusten så får vi ta och sträcka på oss istället för vi är faktiskt 3:e bästa P97 lag i skåne! Det är inte illa grabbar! Härligt jobbat grabbar!