onsdag 25 april 2012

Ungdomsavslutning 2012

Foto: Julia Hultberg
Vi vill passa på att tacka samtliga spelare för en underbar säsong! Det har varit ett fantastiskt äventyr att vara med och träna, coacha och dela glädje med er under den gångna säsongen. Vilken utveckling vi har haft  i laget såväl som individuellt. Vi går in i Div 1 och har som mål att bli bland de 5 första och slutar 2:a! Vi placerar oss och gör framgångar i stora mästerskap som Gothia Cup, DM och SM! 

Vi vill även passa på och tacka föräldrar, sponsorer, klubben och alla andra som har hjälp till att stötta laget under säsongen! Utan ert stöd hade inte lagets framgångar varit så stora!

Lagets prestationer under säsongen:
1:a Råbocka Outdoor 97:or


Special priser delades ut:
Utvecklingspris: Erik Wennerlund
Utvecklingspris Fys: Max Wilson
Poängkung: Fabian Hansson

Görans Fys Pris:

Det delades ut priser och diplom till samtliga våra spelare vill ni se de olika diplomen så finns de här: Diplom

Vi ser redan fram emot nästa säsong!

Bonny, Thomas, Göran & Daniel.

2 kommentarer:

  1. Även jag tycker det varit roligt att följa grabbarna. Många av grabbarna har gjort stora framsteg. Det har varit kul att se så många föräldra som följt sina grabbar på bortamatcherna och hejat på de svarta. Sen får jag nog ge lite beröm till tränarstaben som gjort ett fantastigt jobb.
    Bebben

    SvaraRadera
  2. måste hålla me föregående fantastiska ledare vilket engagemang, mycke trevligt att lära känna alla (inkl föräldrar).Ser fram mot ännu en säsong me dessa grabbarna, måste åsso ge en stor eloge till en mycket vällsköt bloggsida KANON!!!!!!!MVH mats.b

    SvaraRadera