lördag 14 april 2012

Seger efter kämparinsats mot KIBS

ÅKIBS - Kristianstad 4-2(1-1,3-1)
Vi tar tag i matchen från start och redan efter 1:19 så har vi tagit ledningen. Det är Pontus som grötar i slottet och får fram bollen till Fabian som lobbar över den till höger till Niko som skår in bollen på volley. Kristianstad flyttar upp sina positioner och Oskar får göra en snabb reflexräddning. Strax efter så har se även ett skott i vänster stolpe. Vi kontrar och Marin har också ett skott i vänster stolpe. Kristianstad pressar på hårt och ger allt framåt och tvingar oss att gå ner på två femmor för att matcha tempot. Vid 14:42 så reducerar Kristianstad till 1-1 på ett snabbt skott som Oskar tar men inte klara hålla. I slutet av perioden så har Max en ribbträff.

I början av perioden så trycker Kristianstad åter på hårt men de åker på 2min får hårt spel då Niko manglas upp mot en matta som ett frimärke på ett brev med adress hem till Åstorp. Vi lyckas inte utnyttja det numerära överläget trots att vi äger bollen genom hela powerplayet. Vid 7:02 så tar vi ledningen med 2-1 efter lite tur. Fabian tar skott från mitten och bollen går via en försvarare i en vid båge över målvaken in i mål. Detta blir som tändvätska för grabbarna som nu vaknar till. Max går från högerhörnet och lyckas få in bollen till Victor F som krigar in bollen på ren vilja och vi har 3-1 efter 9:16. Men Kristianstad har inte gett upp utan vid ett frislag så står vi och tittar på varandra och när bollen stoppar ner i slottet så kan Kristianstad forwarden enkelt lägga in bollen vid sidan av Oskar till 3-2 vid 9:26. Vid 10:27 så slår Victor F en pass från högerhörnet upp till Fabian som stänker upp bollen i nättaket till 4-2. Vid 11:37 så åker Kristianstad ut 2min för obstruktion och borde kanske fått en tvåa till för protest mot domslut. Nåväl kanske det var lika bra att inte gå in och döda matchen här av domarna. Vid 14:08 så åker Pontus ut 2min för hårt spel. Vi tar det nu isigt och spelar av matchen genom att hålla bollen i laget och spela enkelt.

Grabbarna gör en bra match för Kristianstad gör en riktigt bra match mot oss och ligger på oss som hungriga lejon genom hela matchen.

Härligt Jobbat grabbar!

Bonny, Thomas & Göran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar