söndag 27 mars 2011

Sammanfattning DM dag 2

Det blev en väldigt tidig morgon nu med sommartid och allt. Klockan ställdes nog på runt 06:00 (dv s 05:00vintertid)

Väl framme i Lund ställs vi mot Åkarp i kvartsfinalen. Man märker att vi är långt framme i turneringen för motståndet börjar bli riktigt bra. Vi fortsätter med vårt utmärkta spel från igår, och kan ganska säkert vinna med 5-2.

I semin ställs vi mot Höllviken. Detta gänget har bland annat vunnit Gothia cup. I en mycket mycket bra innebandymatch får vi ett mål i baken med endast 4 sekunder kvar av första perioden. Oflytet fortsätter med en dubbelutvisning och vi ligger under med 1-3 när grabbarna visar upp EN HELT OTROLIG MORAL och vänder matchen till seger med 5-3. Imponerande var ordet!

Efter denna urladdning ställdes vi mot Engelholm svarta i finalen. Vi orkar inte riktigt ladda om batterierna utan det börjar gnissla i maskineriet. Vi kämpar och sliter allt vi kan men vi får tyvärr inte ut den vackra innebandyn vi kan spela. Utan Engelholm kan välförtjänt ta hem tilteln. Vi får tyvärr ge oss och slutresultatet i finalen skrivs till 3-5.

Men oj vilken helg det blev! Vi har bjudits på en underbar tempofylld innebandy av våra killar. Glada munnar hela vägen och en helt otrolig lagmoral. Och jag är helt säker på att när det har gått ett par dagar kan vi glädjas åt vår silvermedalj.

Tusen tack för denna helgen killar!
/Mats, Thomas, Lennart, Göran och hejarklacken.

2 kommentarer:

  1. Som sagt.. Ni är så duktiga! En fröjd att se er spela! Grattis till ert silver!!
    Ät, sov, sköt era kroppar!! Så är det dax i helgen igen med P-14.
    Lycka till!
    /Cina

    SvaraRadera
  2. Tack killar för ett spännande o trevligt spel hela helgen. Grattis till silvermedaljen. Ses nästa helg med nya krafter.
    MVH Stephan

    SvaraRadera