tisdag 10 januari 2012

Gothia Innebandy Cup 2012


Nu är Gothia äventyret över för denna gång. Det har varit en helt fantastisk helg med mycket innebandy och många roliga skratt. Det har varit roligt att vi fått möta nya svenska lag och fått känna på ett norskt lag och två tjeckiska lag. De tjeckiska lagen spelade dessutom finalen mot varandra. Vi ledare vill tacka alla som hjälpt till runt laget, föräldrar, syskon, fotografer, supporters, P 14 med deras supporters, ni som följt matcherna hemma och framförallt spelarna (hoppas vi inte glömt någon). Cina, Ameli och Pia utan er hade detta inte funkat som det gjorde, ni har skött hotell bokningar, transporter, mat osv. ovärderlig hjälp, ett extra tack till er. Tack även till Roger för dina fina bilder. Ni spelare har varit helt fantastiska och skött er på ett mycket bra sätt. Man förstår att det är stort intresse för detta lag när man hör att folk kommer till matcherna för att se just er spela. Man åker land och rike runt för detta, det är verkligen stort. Man kan bara njuta och ta in dessa positiva vindar som flyger förbi.

I semifinalen som var det sådant tryck på läktaren och det kändes overkligt. Tack för att ni stöttade oss här, det behövde vi verkligen. Nu förlorade vi förvisso mot ett riktigt bra lag. Men vi har lärt oss en hel del och det tar vi med oss.

Detta är en tuff turnering och det vill till att man sover, äter och återhämtar sig mellan matcherna och det har fungerat mycket bra.

Vi blev tre i Gothia Cup för 96:or och då får vi inte glömma att vi har 9 stycken som är födda -97. Vi är alltså nordens bästa P 15 lag i Gothia i år. Och detta känns som en riktig bragd.

Vi ledare är oerhört stolta över denna helg och ser med glädje fram mot nästa äventyr. Denna helg kommer vi aldrig att glömma.

Å/K IBS P15 Ni är helt grymma och helt fantastiska. Inte att förglömma våra P14 kompisar som gör en riktigt bra turnering, ni är också helt grymma! Vilka super lag!!!!

Rörda ledare!

Thomas, Bonny, Göran och Danne

4 kommentarer:

  1. Fantastiska dagar, vilken underhållning! Tack spelare, tränare, anhöriga och supporters! / Cina

    SvaraRadera
  2. Grattis till er framgång, ni har höjt ert spel till en ny högre nivå. turneringen har även höjt klubbkänslan. Härligt!/ Lennart

    SvaraRadera
  3. Fantastiskt spännande,underhållande med många skratt o tårar. Fantastisk uppslutning av ALLA omkring laget med!
    TACK för den fina mottagningen som P97 gjorde på Gothia Towers- tårarna kom där med!/Pia

    SvaraRadera
  4. Sträck på er killar för ni är helt suveräna. Fyra dagar med fantastiska matcher. Stort tack till spelare,tränare,anhöriga och supporter. Cina,Ameli och Pia ska ha ett stort tack ni med för att fixat med transporter o kvällsmat. Tack även vår fotograf Roger för härliga bilder. Nu börjar serien igen så bara ladda som bara den killar och visa att ni är bäst i norden. // Stephan

    SvaraRadera